Marknadsföring med
digitalt fokus

Erbjuder mina tjänster inom grafisk formgivning, visuella identiteter, webbdesign, SEO och sociala medier. Ses gärna över en kopp kaffe och berättar mer hur jag kan hjälpa ert företag att synas.

En plan för din marknadsföring

I dagens kommunikationsdjungel är det hög konkurrens om allas uppmärksamhet och lätt att gå vilse bland alla aktiviteter som bör göras för att lyfta sitt varumärke. Jag hjälper gärna till och guidar er för att lyckas hitta rätt väg med er marknadsföring. Tillsammans tar vi fram syfte och tydliga mål. Vi tar även reda på vilka som är din målgrupp och skapar kommunikation som får din målgrupp att känna, tänka och agera. Oavsett storlek på företag så är det viktigt att ha en övergripande strategi för sin marknadsföring.

Visuell identitet

Saknar ni en grafisk profil eller behöver den anpassas till den digitala världen? Din grafiska profil är ditt varumärkes ansikte utåt och skapar igenkänning. En tydlig identitet attraherar, ger avtryck och skapar nyfikenhet. Jag hjälper dig att hitta ditt företags personlighet. Kanske behöver ni hjälp med att uppdatera er webbplats eller skapa en ny kreativ kampanj på social medier för att stärka ert varumärke?

Teamwork

Jag jobbar med allt från säljdrivande kampanjer till varumärkesidentitet och koncept, såväl digitalt som fysiskt. Behöver du hjälp med en ny hemsida eller uppdatera dina befintliga, nyhetsbrev, sökoptimering, e-handel, skyltmaterial eller andra trycksaker så hjälper jag gärna till. Jag samarbetar tätt med copywriters, webbutvecklare, fotografer och allt som kan behövas för ett lyckat resultat.

Hur social är du?

Är ni aktiva på sociala medier? Syns ni på google? Behöver ni hjälp med SEO? Att arbeta med SEO kräver ett stort engagemang och är en pågående process så länge webbplatsen lever. Är du tillräckligt aktiv på Instagram? Håller du dina Facebook-följare uppdaterade? Att frekvent synas i dina följares feed är värdefullt för ditt varumärke. Och för försäljningen. Jag hjälper dig med allt från idéer och innehåll till fotografering, texter och taggar.

Be curious. Be creative. Do it with passion.