Kreativ marknadsföring med digitalt fokus

Behöver ditt företag hjälp med en ny digital kampanj, fräscha upp hemsidan eller en annan kreativ designlösning? Boka ett möte.

Oavsett storlek på företag så är det viktigt att ha en övergripande strategi för sin marknadsföring. Jag hjälper er med idé, koncept, design och mycket mer. Hur vill du att ditt företag ska uppfattas och har du koll på din målgrupp? Jag arbetar både med visuella helhetslösningar och enstaka produktioner. Hur kan jag hjälpa ditt företag?

En plan för din marknadsföring

I dagens kommunikationsdjungel är det hög konkurrens om allas uppmärksamhet och lätt att gå vilse bland alla aktiviteter som bör göras för att lyfta sitt varumärke. Jag hjälper gärna till och guidar er för att lyckas hitta rätt väg med er marknadsföring. Tillsammans tar vi fram syfte och tydliga mål. Vi tar även reda på vilka som är din målgrupp och skapar kommunikation som får din målgrupp att känna, tänka och agera.

Visuell identitet

Din grafiska profil är ditt varumärkes ansikte utåt och skapar igenkänning. En tydlig visuell identitet attraherar, ger avtryck och skapar nyfikenhet. Saknar ni en grafisk profil eller behöver den anpassas till den digitala världen? Jag hjälper dig att hitta ditt företags personlighet och tar fram en tydlig grafisk profil som håller ihop och stärker ditt varumärke. Oavsett kanal.

Digitalt eller analogt

Kanske behöver ni hjälp med att uppdatera er webbplats eller skapa en ny kreativ kampanj på social medier för att stärka ert varumärke? Jag jobbar med allt från varumärkesidentitet till säljdrivande kampanjer och koncept, såväl digitalt som fysiskt. Jag kan även hjälpa till med att ta fram nyhetsbrev, sökoptimering, e-handel, skyltmaterial eller andra trycksaker.

Hjälp med sociala medier?

Är ni aktiva på sociala medier? Syns ni på google? Behöver ni hjälp med SEO? Att arbeta med SEO kräver ett stort engagemang och är en pågående process så länge webbplatsen lever. Är du tillräckligt aktiv på Instagram? Håller du dina Facebook-följare uppdaterade? Att frekvent synas i dina följares feed är värdefullt för ditt varumärke. Och för försäljningen. Jag hjälper dig med allt från idéer och innehåll till fotografering, texter och taggar.

Be curious. Be creative.
Do it with passion.